0745 11 64 34, 0754 03 18 18
office@unigraphics.ro

Unigraphics

Modalitati de livrare

Stimati clienti, livrarea produselor Unigraphics se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier. Costul de livrare urmeaza sa fie stabilit in functie de volumul si greutatea coletului. Clientul va fi informat in legatura cu taxele de transport aferente comenzii.

Compania Unigraphics nu percepe costuri extra pentru pregatirea comenzii sau expediere. Costurile de transport stabilite de firma de curierat pentru fiecare comanda sunt specificate distinct in factura. Produsele pentru care livrarea este gratuita sunt semnalate ca atare pe pagina aferenta produsului. Nu se fac livrari in afara Romaniei.

Livrarea produselor se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre unul dintre operatorii Unigraphics. Pretul de livrare urmeaza sa fie stabilit cu fiecare client in parte, in functie de comanda. Livrarea se face numai la data prestabilita in acord cu solicitarile clientului. In tarifele practicate nu exista taxe ascubse sau comisioane suplimentare. Clientul achita numai suma trecuta pe factura si pe bonul fiscal.Unigraphics livreaza numai pe teritoriul Romaniei.

Atentie ! Compania Unigraphics livreaza numai in zonele acoperite de serviciile firmei de curierat.