0745 11 64 34, 0754 03 18 18
office@unigraphics.ro

Unigraphics

Parteneriate

Compania Unigraphics se pozitioneaza ca producator de materiale publicitare ce ofera solutii optime si consultanta necesara privind promovarea companiilor. Pe langa productia publicitara proprie, Unigraphics distribuie papetarie venind astfel in sprijinul micilor consumatori locali si ofera consultanta privind promovarea si productia publicitara pentru firmele romanesti.

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, tricouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphics beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Unigraphics si-a dezvoltat in timp relatii de buna cooperare cu importante companii implicate in piata de publicitate si productie publicitara cum ar fi: Antalis, Konica Minolta, Canon Romania sau Color Copy. Acest portofoliu important de parteneri asigura Unigraphics solutiile necesare pentru a satisface optim si rapid toate nevoile clientilor. 

Alaturi de furnizori, clientii sunt cel mai important partener de afaceri pentru noi. Clientul este cel mai important element din ecosistemului de afaceri gandit de Unigraphics, prezent in lantul pre-vanzari si post-vanzari. 

Un partener in plus, o afacere noua, o zi petrecuta cu folos !

Va asteptam pe la noi

Echipa Unigraphics

office@unigraphics.ro